zaterdag 31 maart 2018

Fijne paasdagen...


Het is hier stiller dan ik zou willen. Soms gebeurt er iets waardoor alles anders loopt dan verwacht. Ons leven staat eigenlijk nog steeds in het teken van ziek zijn en ziekenhuis, was ik begin van het jaar net een beetje opgeknapt van een operatie, werd in februari Sjaak ziek en met spoed geopereerd. Na een paar weken ziekenhuis is hij inmiddels weer thuis en sterkt hij ook weer aan gelukkig. Daarnaast is mijn moeder deze week geopereerd aan haar hart, dus je snapt dat mijn dagen anders zijn dan ik zou willen.
De  dames van de thuiszorg komen op dit moment nog elke dag langs voor wondzorg en ik vond het wel erg leuk om ze een aardigheidje te geven voor de paasdagen. 

Ik maakte dus nog een aantal van die leuke kratjes (ik maakte er ook al een aantal voor de deelnemers aan onze Kaarten en Scrap Parade, kijk maar hier). Dit keer gebruikte ik het houtpapier voor de kratjes en stempelde ik een kaart met de set Beste Wensen (deze set kon je verkrijgen tijdens de Sale-A-Bration periode), hoe toepasselijk is deze tekst! Het schattige konijntje komt uit de set We must Celebrate, ik knipte de diertjes los van elkaar zodat ik dit konijntje dus alleen kon stempelen. 


Alle kratjes vulde ik met lekkere paaseitjes en ik verpakte het geheel in een plastic zakje, erop een stukje lint (helaas retired, maar deze paste zo perfect) en zo gaven we dit aan de dames. Leuk toch!
Een kleine moeite, een groot gebaar!


Ik hoop snel weer wat meer tijd te vinden om wat vaker op mijn blog mijn creaties te laten zien en natuurlijk om deze creaties te maken! Ik heb genoeg ideetjes in mijn hoofd, nu nog de tijd en rust om het te maken.

Wil jij ook lekker stempelen en leuke kaarten of cadeautjes maken? Hou mijn blog in de gaten, binnenkort plaats ik weer nieuwe workshopdata.

Hieronder laat ik zien welke materialen ik heb gebruikt, als je klikt op een foto kom je direct in mijn webwinkel terecht en kun je de producten bestellen (je moet dan wel betalen met credit card). Je mag me ook een mailtje sturen met jouw wensen, dan maak ik de bestelling voor je in orde.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten