donderdag 22 maart 2018

Zin in het voorjaar...

Ik heb zo'n zin in het voorjaar, heerlijk op de fiets naar buiten en genieten van het zonnetje
Om alvast een beetje in de stemming te komen maakte ik deze vrolijke kaart, het geeft het voorjaarsgevoel perfect weer!


Lekker fris roze en blauw, ik wordt helemaal vrolijk van deze kaart. Het idee voor deze kaart vond k op Pinterest en komt van Crafty Little Peach.

Kom jij naar onze Kaarten & Scrap Parade a.s. zaterdag? Dan is dit één van de kaartjes die je kunt maken. Hopelijk vind je deze kaart net zo leuk en vrolijk als ik.

Wil jij de producten bestellen om deze kaart te kunnen maken? Hieronder zet ik alle gebruikte materialen neer. Door op een foto te klikken kom je in mijn webwinkel terecht en kun je gelijk bestellen. Ik wil de bestelling uiteraard ook voor je in orde maken, stuur me dan een mailtje met de producten die je wilt en ik zorg er voor.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten