Startpakket

 

Het startpakket is een pakket materialen uit het assortiment van Stampin’ Up! dat je zelf samenstelt.

Dit startpakket kost €129 en je kunt producten uitkiezen ter waarde van €175, die ook nog eens gratis bij je thuis worden bezorgd. Een voordeel totaal van € 53,95


Buiten het fantastische voordeel wat de aanschaf van het startpakket al geeft zijn er nog meer voordelen voor jou:

·        Je krijgt direct 20% korting op je volgende aankopen (na aftrek van btw). Dit voordeel kan oplopen tot 25%

·        Je kunt de nieuwe producten aanschaffen voordat ze officieel te koop zijn, je hebt het voordeel als eerste van nieuwe producten op de hoogte te zijn

·        Je kunt deelnemen aan diverse activiteiten, georganiseerd door Stampin’ Up! zelf maar ook de demonstrators onderling hebben regelmatig diverse bijeenkomsten waaraan je kunt deelnemen.

·        Je kunt lid worden van een aantal facebookgroepen waarin veel inspiratie wordt gedeeld en creatieve uitdagingen worden georganiseerd.


Als je het startpakket hebt uitgezocht ben je demonstrator van Stampin’ Up!  Je hoeft daar verder niets mee te doen maar dan kan en mag uiteraard wel.

Je hoeft niet te gaan verkopen, geen workshops te geven etc., je kunt ook gewoon instappen voor je eigen voordeel.
Maar als je het leuk vindt om iets met je hobby te doen, kun je wel een zakcentje verdienen of meer dan dat, afhankelijk van hoeveel tijd en aandacht je erin wilt steken.

Kies je mij als demonstrator bij het bestellen van je startpakket dan kom je in mijn team. Dat betekent dat ik je zal helpen met al je vragen die je hebt.

Mijn team is op dit moment niet groot maar ik zou heel graag een team willen opbouwen. Samen kunnen we (online) creatief bezig zijn, elkaar inspireren en van elkaar leren.  Afhankelijk van wat jij wilt vinden we daarin onze weg.

 

Heb je nog vragen?   Stuur me een bericht, ik vertel je graag meer.

Heb je wel interesse in het startpakket?  Klik {HIER}  en stel jouw pakket samen. Leuk!  Ik verwelkom je graag!