zondag 11 maart 2018

Scrap Sunday


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Deze week weer een layout waarbij ik een achtergrond heb gemaakt met de Brusho poeders. Dit poeder reageert op water en hiermee creeer je de mooiste achtergronden. Je kunt het niet echt sturen, elke achtergrond is anders maar dat heeft ook wel weer zijn charme.
Voor deze layout gebruikte ik de kleuren Moss Green (groen), Gamboge (oranje), Yellow (geel) en Brilliant Red (rood). 
Ik stempelde eerst een achtergrond van boomstammen met versamark, die emboste ik met wit embossingpoeder en daarna bestrooide ik het papier met de brusho poeders en bespoot ik het papier met water. 
Met de blad stans uit de Seasonal Layers Thinlits stanste ik een aantal bladeren uit het leuke hout papier, met een titel, wat houten takjes en kartonnen hartjes maakte ik de layout af.


Hier zie je goed de ge-emboste achtergrond van de boomstammen:


De Brusho poeders zijn inkt kristallen, sommige kleuren bevatten meerdere kleurpigmenten, vandaar dat je hier bijvoorbeeld ook wat blauw-paars ziet.


Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van collega-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk  
Do Bergen  
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies 
Leoni Geertsema 
Veronique Muller  


Product List

4 opmerkingen:

 1. Mooi! Wat een lekkere felle kleuren. Leuke layout en jullie staan er mooi op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf die herfstkleuren

  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie lay-out en ik vind het zo leuk dat brusho iedere keer verschillende effecten laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen