maandag 5 maart 2018

Makkelijke Maandag

Vandaag is het weer Makkelijke Maandag, samen met een aantal collega's laat ik op maandag een "makkelijk" kaartje zien. Gewoon om de week lekker creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een makkelijk te maken kaartje.


Vandaag een kaartje "nagemaakt" van een voorbeeld in de voorjaars-/zomercatalogus, lekker makkelijk dus. De catalogi staan boordevol leuke voorbeelden, waarom zou je daar geen gebruik van maken.

Afgelopen vrijdag tijdens de Koffie & Kaart hebben de dames dit kaartje gemaakt. De achtergrondtekst hebben we gemaakt met de Stamp-A-Majig , het is even handigheid krijgen om daarmee te werken maar het is zeker niet moeilijk en daardoor krijg je een mooie en vooral recht gestempelde achtergrond. 
De groene achtergrond waarop de bloemetjes zitten hebben we aangebracht met een Sponge Dauber en de Lime groene inkt, ook de bloemetjes hebben we gekleurd met zo'n Dauber. 
Enthousiast gingen de dames na een uurtje weer naar huis, met een leuke kaart!


Aan het eind van dit bericht zie je de gebruikte materialen, stuur me gerust een mailtje als jij een bestelling wilt plaatsen.

Hieronder staat een lijst met de dames die ook meedoen met de makkelijke maandag. Kijk ook eens bij hen en doe wat inspiratie op voor een "makkelijk" kaartje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten