maandag 26 maart 2018

Makkelijke Maandag - Enjoy your Day.

Vandaag is het weer Makkelijke Maandag, samen met een aantal collega's laat ik op maandag een "makkelijk" kaartje zien. Gewoon om de week lekker creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een makkelijk te maken kaartje.

Ik maakte deze week een mannenkaart. Ik gebruikte onder andere het mannenpapier uit de voorjaars-/zomercatalogus True Gentleman.  Ik stempelde twee Badges in stoere kleuren en zo kom je al snel tot de deze redelijke eenvoudig maar toch stijlvolle kaart.

De blauwe accentjes zijn oorspronkelijk wit, de White Perfect Accents. Deze heb ik met de Night of Navy Stampin' Blend gekleurd. Deze lcoholstften zijn perfect om dit soort accentjes te kleuren in elke gewenste kleur. Ideaal!


Aan het eind van dit bericht zie je de gebruikte materialen, stuur me gerust een mailtje als jij een bestelling wilt plaatsen.

Hieronder staat een lijst met de dames die ook meedoen met de makkelijke maandag. Kijk ook eens bij hen en doe wat inspiratie op voor een "makkelijk" kaartje.


Product List

1 opmerking:

  1. Echt een fijne mannenkaart!
    De best badge punch is wat mij betreft een klassieker...😊

    BeantwoordenVerwijderen