zondag 18 maart 2018

Scrap Sunday - Enjoy the moment


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Vandaag weer een layout waarbij ik de achtergrond heb gemaakt met de Brusho poeders, ik maakte al eerder een aantal layouts met Brusho, kijk maar hier en hier.

Dit keer heb ik de kleuren Moss Green en Gamboge (oranje) gebruikt. Verder gebruikte ik het Petal Passion papier en de Memories & More kaartjes Petal Passion.
Heerlijke verse muntthee op de foto, ik hou er van!


Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van collega-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk  
Do Bergen  
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies 
Leoni Geertsema 
Veronique Muller  
Product List

4 opmerkingen:

 1. Mooi monique! Ik krijg spontaan zin in een kopje muntthee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik krijg er ook trek in :)

  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende lay-out! Muntthee, mmmmm en daar smaakte de thee nog lekkerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne layout!
  Ik word ook altijd erg blij van een lekker kopje verse muntthee...😊

  BeantwoordenVerwijderen