maandag 12 maart 2018

Makkelijke Maandag - Veel liefs

Vandaag is het weer Makkelijke Maandag, samen met een aantal collega's laat ik op maandag een "makkelijk" kaartje zien. Gewoon om de week lekker creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een makkelijk te maken kaartje.

Mijn Makkelijke Maandag begon iets later dan normaal, met een zieke man thuis en de thuiszorg over de vloer om de wond te verzorgen lopen de dingen weleens anders dan gepland. Maar hier dan toch mijn bijdrage aan deze Makkelijke Maandag.

Een tijdje geleden heb ik wat gespeeld met de Brusho poeders en ik had best wel wat proefstukjes nog liggen. Ik heb de stukken klein gesneden en geplakt op een klein kaartje van 3 inch. Met de stempelset "Perennial Birthday" stempelde ik nog wat bloemetjes die ik uitknipte en op de achergrond bevestigde. Een blingetje en een tekst uit de set "In de Bloemetjes" zetten en voila, een paar leuke en makkelijke kaartjes zijn weer klaar.

Gaaf toch om zo je achtergrondjes te maken, die Brusho poeders zijn echt geweldig!

Aan het eind van dit bericht zie je de gebruikte materialen, stuur me gerust een mailtje als jij een bestelling wilt plaatsen.

Hieronder staat een lijst met de dames die ook meedoen met de makkelijke maandag. Kijk ook eens bij hen en doe wat inspiratie op voor een "makkelijk" kaartje.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten