zondag 4 maart 2018

Scrap Sunday -

Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Vandaag een Clean & Simple layout: 2 stempelsets en wat inkt, meer heb je niet nodig!

Op deze foto hebben wij de leuke tompoes-paraplu's van de Hema, we hebben een kleine fotoshoot gedaan, want zo'n leuke paraplu verdient ook een layout!

Met de "kant"-stempel uit de stempelset Southern Serenade kun je een prachtige achtergrond maken, wat bloemetjes en spetters en je hebt een  mooie basis. Het parapluutje mocht natuurlijk niet ontbreken, de tekst friends komt ook uit de set Southern Serenade. Ik heb het woord friend losgeknipt uit de tekst en er met een zwarte stift een "s" bijgeschreven. Slim toch.
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van mede-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk  
Do Bergen  
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies 
Leoni Geertsema 
Veronique Muller  
Product List

1 opmerking:

  1. Ik hou van clean en simpel.... Deze ga ik liften want ik vind hem super!

    BeantwoordenVerwijderen