zondag 8 april 2018

Creatieve Harten bloghop - Baby!Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten, vandaag een keer op zondag want gisteren waren wij bij OnStage. Dit is het halfjaarlijkse evenement van Stampin' Up! voor demonstratrices en altijd weer een heerlijk feestje. Gisteren vertelde ik al dat we bij Onstage waren en liet ik je mijn swaps zijn, kijk maar hier! We kregen onder andere de nieuwe jaarcatalogus en ik kan je al verklappen dat hij wederom geweldig is. Maar voor nu genoeg over de nieuwe catalogus, vandaag dus weer een bloghop, dit keer in het thema Baby!

Dit thema kwam mij prima uit om ook gelijk mijn voorraad kaarten weer wat aan te vullen. De komende tijd heb ik er een paar nodig en omdat ik nog niet weet wat het gaat worden heb ik zowel jongens als meisjeskaarten gemaakt. Heerlijk om weer wat te hebben liggen en ik kan gelijk een hoop inspiratie met jullie delen.

Het eerste kaartje maakte ik na, ik had dit idee gezien bij Linda. De achtergrond met de houtschijven vond ik leuk en omdat een collega van mijn man binnenkort een baby krijgt is deze kaart perfect. Hij is namelijk hovenier/boomverzorger, hoe toepasselijk! We zijn benieuwd welke kleur we mogen sturen straks.

Ook had ik een aantal geboortekaartjes gezien met de stempelset "In the City", eigenlijk heel simpel maar wel erg leuk.  

Als laatste wilde ik ook graag de set "Amazing Congratulations" gebruiken, samen met de ooievaar die komt uit de set "In the City" vind ik dit een verrassend leuk kaartje geworden. Uiteraard ook weer een roze en blauwe versie, mijn voorraad is weer goed aangevuld,
Dit was mijn bijdrage voor deze bloghop, leuk dat je bij mij kwam kijken, als je een reactie wilt achterlaten vind ik dat heel erg leuk!

Hop nu door naar Danielle en daarna naar de andere deelnemers, geniet vooral van al het moois en ga lekker zelf aan de slag daarna.

Onderaan dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Door op de foto te klikken kom je in mijn webwinkel terecht en kun je de producten direct bestellen. Ik wil het ook voor je in orde maken, stuur me dan een mailtje met jouw wensen. 

Klik hier door naar Danielle 
Product List

9 opmerkingen:

 1. Wow, wat ben jij lekker bezig geweest. Je kaarten zijn prachtig, ben met name verliefd op de kaarten met de olifantjes en de tree rings achtergrond!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW wat een leuke kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een super gave kaarten zeg! Jou voorraad is zeker goed aangevuld! Wordt voor mij ook tijd om dat hier maar eens te gaan doen....hopelijk snel weer eens wat knutseltijd.

  Lieve groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. helemaal gaaf jou post .
  ik heb de stempelset ook en ligt nog lekker in z'n hoesje te wachten dat ik er eens wat mee ga doen. maar als ik jou werk dan voorbij zie komen begint het aardig te kriebelen.
  hele fijne avond verder

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten! Die met die hout-achtergrond vind ik helemaal gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jij bent helemaal los gegaan hihi 😉 maar die congratulations kaartjes vind ik echt SUper!

  BeantwoordenVerwijderen