zondag 15 april 2018

Scrap Sunday - Together is better


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Het is voor mij weer een paar weken geleden, vorige week was de bloghop van de Creatieve Harten en de week ervoor was het pasen en had ik geen layout gemaakt. Nu doe ik weer gezellig mee.

Vandaag weer een layout met het fantastische papier Petal Passion, ik maakte er best veel met dit papier, kijk maar hier en hier en hier.  Voor deze layout heb ik me laten inspireren door mijn swap die ik maakte voor Onstage, kijk maar

De tekst Love heb ik een aantal keren op de achtergrond gestempeld, een keer volledig be-inkt en een aantal keren zonder op nieuw te be-inkten, zo krijg je een beetje een vervaagde achtergrond. De bloemen had ik nog liggen van mijn swaps, deze zijn ingekleurd met de Wink of Stella pen en rode stempelinkt, zo glimmen ze mooi. De tekst komt van een Memories & More kaartje, die heb ik gewoon kleiner geknipt.


Bij de stempel set Watercolor Words zit ook een hartje, deze heb ik ook een aantal keren gestempeld op de achtergrond, heel subtiel. 
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van collega-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk
Do Bergen
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies
Leoni Geertsema
Veronique Muller  

Product List

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke layout! Het is een GIGA versie van je swap, wat een leuk idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wederom een zeer geslaagde lay-out

  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie lay-out! Geweldig waar je de inspiratie vandaan kan halen. Super!

  BeantwoordenVerwijderen