zondag 29 april 2018

Scrap Sunday - we gaan naar Jenni..


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Deze keer weer een layout, dit keer met een foto van ons onverwachte uitje van vorige week zaterdag. Je kunt op mijn facebook pagina lezen hoe dat is geweest, ook hier heb ik je laten zien welk kaartje ik maakte als bedankje voor Jenni.

De groepsfoto wilde ik heel graag scrappen en om een beetje in de stijl van Jenni te blijven wilde ik de layout ook clean & simple houden. Ik gebruikte de stempelset "Varied Vases", nu al een favoriet, deze gebruikte ik ook voor mijn kaartje voor Jenni en we gebruikten hem ook in ons project wat we bij Jenni maakten. (dat project is overigens nog niet af, volgt zo snel mogelijk)

Het kleine stukje van het Share What You Love Designer Paper achter de foto kan door als het gouden randje, want dat had deze dag zeker! Ik ben erg blij met deze layout en met deze herinnering!
Op deze layout zijn allemaal producten gebruikt de vanaf 1 mei als bundel te koop zijn. Klik maar eens door naar de flyer, deze bundels zijn voor elk wat wils. Wil je meer informatie mag je me gerust mailen. De producten komen ook in de nieuwe jaarcatalogus die op 1 juni ingaat.

Denk je ook nog aan mijn verjaardagsactie? Hier lees je er alles over, doe mee en maak kans op een paar leuke prijsjes.

Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van collega-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk
Do Bergen
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies
Leoni Geertsema
Veronique Muller  

Product List

2 opmerkingen:

  1. Leuk zeg! Je hebt ook het bloemetje al losgekinpt? Leuke herinnering. Hopelijk volgen er nog vele

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh wauw! Wat een super mooie layout Monique! Helemaal a la Jenni 😉 was leuk hè!

    BeantwoordenVerwijderen