vrijdag 4 mei 2018

Jarig geweest, de winnaars zijn...

Wat ben ik verwend afgelopen dinsdag, heel veel felicitaties, kaarten, cadeau's en bloemen heb ik gekregen. Ik was echt jarig, bedankt allemaal.


dit zijn de kaarten die ik kreeg, ze passen bijna niet op de foto:Zoals beloofd verloot ik een aantal cadeautjes, drie enveloppen liggen klaar:  eentje met een setje met papier, kaartjes en enveloppen, een cadeaudoosje, lint en sequins (hiermee kun je zelf het doosje maken wat ik van de week liet zien {klik hier}); eentje met een stempel {Happy Birthday} en eentje met een setje sequins in heerlijk frisse kleurtjes.Ik maakte een lijst met de namen van degenen die iets op mijn blog en op facebook hadden geschreven en van hen die mij een kaart stuurden, ik prikte dus 3 namen van deze lijst en dit zijn de winnaars:

* het pakketje met papier is gewonnen door Diny
* de stempel is gewonnen door  An
* het pakje sequins is gewonnen door Cindy

Dames, gefeliciteerd met de gewonnen prijsjes, veel plezier ermee!

Iedereen die een berichtje heeft geplaatst heel erg bedankt, blijf dat ook gewoon doen en voor dames die mij (ook) een kaart hebben gestuurd, jullie ontvangen een kaart van mij voor je verjaardag, dus dat is sowieso prijs!


1 opmerking:

 1. Wat heb je prachtige kaartjes gekregen voor je verjaardag Monique....en zoveel!
  Je ziet er ook echt jarig uit op de foto....mooi hoor!
  Ik zag dat ik een van de prijswinnaars ben geworden.....wat SUper gaaf is dat....ben er heel blij mee!
  Groetjes en een heel fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen