zondag 6 mei 2018

Scrap Sunday - Life is so goodWelkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Deze week gebruikte ik weer het superleuke papier uit Petal Passion collectie, ik heb nog steeds wat restjes dus ik gebruikte het nog maar een keer.
Ik scrapte een foto van ons fantastische weekje aan zee vorig jaar, in een huisje op het strand, wat hebben we genoten. Deze foto heb ik al eerder gescrapt en misschien gebruik ik heb later nog wel eens een keertje, hij laat zo duidelijk zien dat we ons daar zo heerlijk voelden. Ik word elke keer weer blij van deze foto en nu ook weer van deze layout!
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Let wel op, een aantal van deze producten is in de nieuwe catalogus niet meer bestelbaar, hiervoor geldt op is op! Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van collega-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

DanielleBennenk
Do Bergen
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies
Leoni Geertsema
Veronique Muller  

Product List

2 opmerkingen:

  1. Wow.....dat ziet er prachtig uit Monique!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt supergaaf met die bloemen. We worden zeker elke keer weer vrolijk van deze foto en de rest :)

    Marja

    BeantwoordenVerwijderen