zondag 13 mei 2018

Scrap Sunday - Happy girls..


Welkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Deze week maakte ik een layout met het papier Pick a Pattern, dit papier staat nu nog in de catalogus maar gaat ons deze maand verlaten. Ik gebruikte een foto die gemaakt is op paaszaterdag toen we met ons clubje meiden aan het scrappen waren. We houden wel van een geintje zo af en toe dus hebben we eieren gezocht (en gevonden!) en natuurlijk even een gekke groepsfoto gemaakt.  


Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde! Let wel, de producten die net mee gaan naar de nieuwe catalogus zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van collega-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

DanielleBennenk
Do Bergen
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies
Leoni Geertsema
Veronique Muller  

Product List

2 opmerkingen: