zaterdag 5 mei 2018

Catalogus Favorieten - Bloghop Creatieve Harten


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten, deze maand is het thema: Catalogus Favorieten. Dit is tenslotte de laatste maand van de huidige catalogus van Stampin' Up!, leuk om nog even een favoriet in het zonnetje te zetten. 

Mijn keus komt uit de voorjaars-/zomercatalogus  (en gaat gelukkig ook mee naar de nieuwe catalogus). Het is de stempelset Perennial Birthday. Ik heb er al vele kaarten mee gemaakt, hij verveelt me echt nog niet dus ik maakte nog een paar kaartjes.

Deze keer gebruikte ik de Stamparatus om de achtergrond te maken. De Stamparatus is het nieuwe apparaat ontwikkelt door Stampin' Up! waarmee je heel gemakkelijk je stempel kunt positioneren. Met de Stamparatus kun je heel gemakkelijk repeterend stempelen en dat heb ik bij deze kaarten gedaan. 


Ik hoop dat je mijn kaarten leuk vindt en dat je ook enthousiast bent over deze set. 

Helemaal onderaan dit bericht staan de producten die ik heb gebruikt. Wil je iets bestellen klik dan op de foto, dan kom je in mijn webwinkel terecht. Je mag mij ook mailen met jouw wensen, dan maak ik de bestelling voor je in orde. 

Hop nu verder naar Angélique, veel plezier en hopelijk veel inspiratie!Hier is de hele lijst met deelnemers:

 1. Monique de Kok hier ben je nu!
Product List

7 opmerkingen:

 1. Mooie kaartjes Monique, de groene is mijn favoriet ;)
  Fijn he, zo'n Stamparatus? Leuke techniek heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig kaartje! En wat ontzettend leuk dat je ze in verschillende kleuren laat zien. Love the Stamparatus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaartjes!
  Leuk dat je de stamparatus hebt gebruikt voor deze blog.
  Denk dat ik er eerst eens mee moet werken om te zien of ik het wat vindt....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Monique, wat heb je weer een fantastische kaartjes gemaakt!! Ik vind ze echt helemaal te gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mijn eerste reactie was gelijk, wat een lief kaartje, bij de eerste en bij de tweede nog liever.
  Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterende kaartjes, ik ga hem nu ook maar bestellen nu hij nog in de nieuwe catty staat haha

  BeantwoordenVerwijderen