zondag 20 mei 2018

Scrap Sunday - CheesecakeWelkom weer bij Scrap Sunday.
Elke zondag laten we graag iets zien in het kader van scraps (restjes, wie heeft ze niet!) en/of memory keeping (scrapbooking).

Vandaag weer een Clean & Simple layout, veel wit en een leuke foto!
De foto is van de cheesecake die ik kreeg voor mijn verjaardag. Een overheerlijke cheesecake met witte en bruine chocola en versierd met vers fruit. Hij was echt verrukkelijk, zeker een layout waard.
Om niet teveel af te leiden van de taart heb ik de achtergrond wit gehouden, met het aardbeien ponsje (wat helaas alleen deze maand nog verkrijgbaar is) heb ik een aantal witte aardbeitjes geponst en op de witte achtergrond geplakt. Ik vind dat wel een leuk effect geven, de layout heeft daardoor niet veel meer nodig.
Aan het eind van dit bericht zie je de materialen die ik heb gebruikt. Als je klikt op een afbeelding kom je terecht in mijn webwinkel en kun je het product aanschaffen. Als je geen credit card hebt mag je mij ook een berichtje sturen, dan maak ik jouw bestelling in orde!


Neem je ook een kijkje bij mijn collega's?
Hieronder vind je een lijst met blogs van collega-demonstratrices die ook regelmatig mee doen aan Scrap Sunday. Klik op hun naam om naar hun blog te gaan. Niet iedereen zal iedere week meedoen, maar je kunt altijd een kijkje nemen op hun blog, want ze maken de mooiste projecten.

Danielle Bennenk
Do Bergen
Monique De Kok – De Brabander - hier ben je nu!
Diana Besemer – Van Der Vlies
Leoni Geertsema
Veronique Muller  Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten