maandag 9 april 2018

Makkelijke Maandag - Swaps


Vandaag is het weer Makkelijke Maandag, samen met een aantal andere collega's laat ik op maandag een "makkelijk" kaartje zien. Gewoon om de week creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een makkelijk te maken kaartje.


Vandaag laat ik jullie mijn swaps zien de ik maakte voor OnStage. OnStage is het halfjaarlijks evenement voor demonstratrices georganiseerd door Stampin' Up! Tijdens OnStage krijgen wij de nieuwste catalogus, zien we nieuwe producten, krijgen we product presentaties en business praatjes, ontmoeten we onze collega demonstratrices en is het vooral heel erg gezellig. 

Traditie is altijd het swappen!  Swappen is het ruilen van zelfgemaakte creaties (een kaart of bijv. een doosje). Op deze manier ontvang je een hoop nieuwe voorbeelden en ideeën die je weer kunt gebruiken.

Dit jaar maakte ik onderstaande kaarten. Ik gebruikte de set Beautiful Day, de bloem en vlinder kleurde ik in met de Wink of Stella pen en onze stempelinkt, hierdoor krijg je een mooie glimmer. Het woordje hallo op de achtergrond van het kaartje komt uit de set "Voor elke gelegenheid", deze stempelde ik een aantal keren op het witte cardstock en niet altijd met nieuwe inkt. Hierdoor krijg je, vind ik, een leuke achtergrond. 
Ik ben weer blij met dit kaartje, ik hoop mijn collega's ook. 


Lijkt het jou ook leuk om zo'n evenement eens mee te maken? Dat kan, schaf dan het product pakket aan met veel voordeel en stap in. Je kunt het helemaal op jouw eigen manier invullen, je kunt alleen voor je eigen korting instappen maar uiteraard kun je ook workshops gaan geven en voor jouw klanten bestellen. Het enige wat je moet is een bepaalde kwartaalomzet halen, als je die niet haalt dat wordt je vanzelf weer uitgeschreven, geen probleem, geen kosten! Eigenlijk heb je niets te verliezen!
en.. je kunt ook een keer mee aar OnStage. Lees eventueel de informatie nog eens door die staat onder het tabblad "demonstratrice worden?", heb je nog vragen mail me dan gerust.Hieronder zie je de producten die ik heb gebruikt voor deze kaarten. Wil je ook iets van deze producten (of andere) bestellen stuur me dan gerust een mailtje met jouw wensen. Met alle plezier maak ik het voor je in orde. Als je op één van de foto's hieronder klikt kom je direct in mijn webwinkel en kun je de producten ook zelf bestellen.

Heb je vragen, bijvoorbeeld over deze kaarten of over demonstratrice worden of over iets anders, mail me, ik beantwoord met alle plezier jouw vragen.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten