maandag 23 april 2018

Makkelijke Maandag - tulpen...

Vandaag is het weer Makkelijke Maandag, samen met een aantal collega's laat ik op maandag een "makkelijk" kaartje zien. Gewoon om de week lekker creatief te beginnen en om je wat inspiratie te geven voor een makkelijk te maken kaartje.

Vandaag laat ik een kaartje zien die ik maakte met een nieuwe stempelset, de Varied Vases. Deze set staat in de nieuwe catalogus en is vanaf 1 juni te bestellen. Ik ben echt weg van deze set, die leuke vaasjes en bloemetjes, ik hoop veel met deze set te maken.

Deze kaart maakte ik voor Jenni Pauli, een Duitse demonstratrice waar ik afgelopen zaterdag op bezoek was met een aantal vriendinnen. Het was een spontane actie om te gaan, soms zijn dit soort acties ook het leukst. We hebben een heerlijke dag gehad met elkaar, echt voor herhaling vatbaar. Op mijn facebook pagina staat een klein verslagje met leuke foto's.

We maakten als dank voor de gastvrije ontvangst een Holland Pakket voor Jenni, allemaal lekkere en leuke Hollandse dingen en daardoor kwam ik ook op het idee voor dit kaartje. Een Hollands kaartje moest het worden, de tulpen uit deze set kon ik dus goed gebruiken.


 Heel clean & simpel, ik hou er wel van. 
Deze tekst is leuk, vind je niet? Doen wat je leuk vindt, of zoals nu bedoelt: ik vind het leuk wat je doet. 

Aan het eind van dit bericht zie je de gebruikte materialen, stuur me gerust een mailtje als jij een bestelling wilt plaatsen.

Hieronder staat een lijst met de dames die ook meedoen met de makkelijke maandag. Kijk ook eens bij hen en doe wat inspiratie op voor een "makkelijk" kaartje.Product List

4 opmerkingen:

 1. Wat een GAAF kaartje Monique!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk kaartje! Zeker een stempelset die op mijn wish list gaat :-)
  Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He! Die heb ik al in het echt gezien. Leuk kaartje! En ook een mooie set met vaasjes en bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een leuke kaart! Het was mij nog niet opgevallen dat er ook een tulp in deze stempelset zat, leuk dat jij hem showde!

  BeantwoordenVerwijderen