woensdag 25 april 2018

Bijna jarig deel 2 - Happiest of Birthdays...


Leuk dat je weer op mijn blog kijkt. Misschien heb je de post van gisteren gemist (Klik hier om hem te lezen) maar je kunt nog steeds mee doen met mijn verjaardagsactie.
Wat je moet doen staat in de post van gisteren, een reactie mag je hier natuurlijk ook geven. Ik heb een paar leuke cadeautjes klaar liggen, doe gezellig mee!

Deze kaart maakte ik voor de Stempel & Kaarten Parade die ik organiseerde samen met Caro en Leoni. Ik vind deze verjaardagskaart zo leuk, je wordt toch vrolijk als zo'n kaart in de bus ligt..  Hij past in ieder geval perfect in deze verjaardagsweek.


De stempelset die ik gebruikte voor deze kaart gaat gelukkig mee naar de nieuwe catalogus, daar ben ik blij mee. Ik wil nog meer kaarten maken met deze set. Het papier helaas niet, dat kun je nog aanschaffen zolang de voorraad strekt. Wil je het nog hebben wacht dan niet te lang. Hetzelfde geldt voor het Peekaboo Peach cardstock en de inkt. 

Onderaan dit bericht zie je de producten die ik heb gebruikt, als je klikt op een afbeelding kom je direct in mijn webshop terecht. Je mag mij ook altijd een berichtje sturen met de producten die je zou willen, ik verzorg met alle plezier jouw bestelling.
Product List

1 opmerking: