dinsdag 4 februari 2020

Nieuw en Verrassend bijpassend!


Hoe leuk is dat!  Vanaf vandaag zijn er nieuwe dies te koop die passen bij een aantal stempelsets uit de mini catalogus en de Sale-a-Bration folder. Niet meer knippen en zelfs extra bijpassende dies om jouw kaart helemaal perfect te maken!

Ook is er een set Design papier toegevoegd aan het assortiment. Dit vrolijke "Pleased as Punch Designer Series Paper" is mooi uit te ponsen met een aantal Stampin' Up!® ponsen, de Umbrella Builder pons, de Tulip Builder pons, het Heart pons duo en het bloemenponsje uit de Sael-a-Bration folder. Te leuk!

Als je op de foto klikt zie je welke producten er allemaal nieuw zijn. Klik {HIER} om te zien waarbij deze producten allemaal passen.

Deze nieuwe producten zijn te bestellen tot 31 maart maar... let wel... op is op! Wil je dus echt iets heel graag bestellen, wacht dan niet te lang anders vis je er misschien naast.

Als laatste laat ik je nog een filmpje zien waarin Brian van Stampin' Up!® je alle producten laat zien met daarbij ook een aantal mooie voorbeelden.Heb je interesse? Mail me dan gerust, ik doe volgende week weer een verzamelbestelling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten