donderdag 27 februari 2020

Doe je mee Donderdag - SESU8 - schetsuitdagingHet is weer tijd voor Doe je Mee Donderdag!  Elke 3 weken hebben wij op ons blog Stempel & Scrap een uitdaging voor je. Dat kan een kleuren uitdaging zijn of een bepaald thema of een schets, wij proberen elke keer iets anders te verzinnen.  
Deze keer hebben we een schets gemaakt. 
Neem deze schets als basis en laat je fantasie de vrije loop! Wij zijn benieuwd wat iedereen ervan maakt.

Ik heb de schets vrij letterlijk genomen maar heb de rechthoek vervangen door een label met daarop twee prachtige bloemen. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Omdat ik zo lekker bezig was heb ik de bloemen in meerdere kleuren gestempeld en uitgestanst. Zo had ik gelijk een aantal leuke kaarten!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Deze poppies vind ik zo geweldig, ik kan bijna niet ophouden met knutselen. In elke kleurencombinatie zijn ze prachtig, je kunt ze stempelen en uitstanzen, alleen maar uitstanzen, echt de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb jij deze set al? Wat vind jij er van?

Maar er zijn gelukkig ook nog heel veel andere stempelsets... Ga naar ons blog Stempel & Scrap en kijk welke mijn vriendinnen Caro en Leoni hebben gebruikt en wat ze hebben gemaakt met deze schets. 

Wij zouden het erg leuk vinden als jij ook aan de slag gaat met deze schets en het eindresultaat willen we natuurlijk ook heel erg graag zien.  Ga naar ons blog Stempel & Scrap en doe gezellig mee! Hoe meer inspiratie hoe leuker!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Uiteraard zijn alle producten die ik heb gebruikt via mij te bestellen. Klik op de foto van de producten hieronder of stuur me een email met jouw wensen.


Product List

1 opmerking: