zaterdag 15 februari 2020

Secret Valentijn Swap en Bloghop Creatieve Harten - favoriete kleuren


Hartelijk welkom bij de bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand is het thema favoriete kleuren. Laat ik nou net een cadeau hebben gemaakt in mijn favoriete kleurtjes.

In ons team de Creatieve Harten werd een Secret Valentijn Swap georganiseerd. 
Iedereen die mee wilde doen kreeg een partner toebedeeld en daarvoor moesten we een Valentijnskaartje maken en een chocolade verpakking. Je mocht niet zeggen wie de afzender was, je mocht alleen een hint toevoegen zodat de ontvanger kon raden wie het had gemaakt. 
Gisteren werden in onze groep alle creaties getoond, zo leuk om te zien wat iedereen had gemaakt. 

Ik moest mijn swap maken voor Caroline van der Straaten, onze teamleider. Caro maakt altijd prachtige creaties en ook in verpakkingen en doosjes is ze altijd erg creatief, ik wilde natuurlijk wel erg mijn best doen om iets leuks te maken.  


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik gebruikte het prachtige From My Heart Specialty Designer Series Paper, prachtig papier in rood, roze en wit, perfect voor mijn project. Ik voegde zwart toe en had zo gelijk mijn hint: "Dit zijn mijn favoriete kleuren, oke... het roze niet zo" 

De Tony's Chocolonely valentijnsreep werd mijn basis. Hier omheen maakte ik een doosje en om dit doosje maakte ik nog een wikkel die op een speciale manier sluit. Wat een plezier had ik om het te maken....

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


 Mijn hint was voldoende voor Caro om te raden wie het had gemaakt, gelukkig was ze er ook nog eens blij mee. pfff... missie geslaagd :)

Ik heb heel veel plezier gehad met het maken van dit project, zo fijn als iets wat je in je hoofd hebt ook lukt en er leuk uit ziet.  Wat is creatief bezig zijn toch leuk!

En wat ik kreeg?

Ik kreeg een ontzettend leuke kaart met een heerlijke reep chocola. De kaart, gemaakt met de Ladybug stempelset vind ik zo schattig en die reep... zo lief verpakt.. bijna zonde om open te maken.
Christina Engel heeft dit gemaakt, te leuk toch!


Hop nu gezellig door naar mijn collega's en zie wat hun favoriete kleuren zijn en wat er mee hebben gemaakt. Veel plezier!


Product List

4 opmerkingen: