zondag 9 februari 2020

Love you lots...

Love you Lots...meer tekst hoeft niet op deze layout. De foto op deze layout spreekt voor zich!

Ik maakte zo'n zelfde layout al eens eerder, klik {hier} met mijn favoriete designpapier en nu maakte ik hem nog eens, maar dan met een foto. Het papier wat ik nu gebruikt heb is van het From My Heart Specialty Designers Series Paper. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ook hier plakte ik de verschillende stukjes papier weer in verschillende hoogtes op om wat variatie en dimensie te krijgen.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Inmiddels zit de layout in een mooie lijst en hangt hij op een leuk plekje. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Maak jij ook wel eens een layout? Doe je hem dan in een album of ook in een lijst. De meeste die ik maak gaan in een album hoor maar zo af en toe vind ik het wel leuk om er eentje op te hangen. 

De materialen die ik heb gebruikt staan hieronder. Als jij iets wilt bestellen mag je me altijd een berichtje sturen. Ik doe regelmatig een verzamelbestelling en tijdens de Sale-a-Bration periode laat ik het gratis naar jouw adres versturen bij een bestelling vanaf € 60,-
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten