donderdag 6 februari 2020

Doe je mee Donderdag - #SESU7 - kleuren uitdaging

stempelenscrap@gmail.com

Het is weer tijd voor Doe je Mee Donderdag! De 7e alweer!  

Elke 3 weken plaatsen wij een uitdaging op ons blog Stempel & Scrap, met elke keer een ander thema, dat kan bijv. een schets zijn of een kleurenthema. We proberen elke keer iets nieuws te bedenken.  
Deze keer een kleuren thema, we hebben gekozen voor de Valentijnskleuren rood, wit en roze. In Stampin' Up! taal: Real Red - Whisper White - Flirty Flamingo.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik maakte een kaart na uit de catalogus, je vind de kaart op blz. 8 van de mini catalogus. Ik vond het zo'n leuk idee om de hartjes tot bloemen te maken en op een kaart te doen, dat wilde ik graag ook maken.

In de catalogus werd de "watercolor" techniek gebruikt, ik wilde graag eens iets anders uitproberen. 
Als eerste "wreef" ik wat Real Red inkt over mijn papier - ik wilde niet een hele harde kleur hebben voor de hartjes en door wat over het papier te wrijven, soms iets harder drukkend en soms iets minder, krijg je net weer een ander effect.  
Voor een extra dimensie spetterde ik wat druppels water op het papier, de waterdruppels nemen wat kleur weg, zo krijg je dus een leuk effect op je achtergrond. Als laatste stempelde ik de hartjes op het papier en ponste ze uit.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Daarna stempelde ik de blaadjes, door de hartjes stempel als het ware overlappend te stempelen krijg je een andere vorm. Je kunt de afdruk zo klein of groot maken als je wilt, ik vond het wel leuk om flinke bladeren te knippen. Dat geeft een lekker statement aan de kaart. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Met het superleuke designpapier uit de Heartfelt bundle maakte ik de achtergrond, bevestigde daarop de hartjes-bloemen met een leuk label en voila, de kaart is af. Ik vond het een superleuke techniek om te doen en ben dan ook weer blij met deze kaart.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Wat ga jij maken in deze kleuren?  Maak je ook een Valentijnskaart of maak je lekker iets heel anders. Wij vinden het superleuk om te zien wat het is. Laat het ons vooral zien en doe gezellig mee aan onze uitdaging.  Klik {hier}  om naar het blog van Stempel & Scrap te gaan.

Als je mijn kaart wilt namaken vind je hieronder de producten die ik heb gebruikt. Als je iets wilt bestellen mag je mij altijd een berichtje sturen.

Heb je je trouwens al opgegeven voor de Stempel & Scrap workshopdag op 29 februari? Je hebt nog 2 dagen om te profiteren van de vroegnboek korting. Zonde toch om te laten lopen!  Hier vind je meer informatie over de gezellige workshopdag.Product List

1 opmerking: