zaterdag 18 januari 2020

Bloghop Creatieve Harten - Favoriete Product januari – juni Mini Catalogus


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. De eerste van 2020 en deze keer is het thema: Favoriet Product januari - juni Mini Catalogus.
Dat is leuk, de nieuwe mini catalogus is echt geweldig. Ik kan bijna niet kiezen wat mijn favoriete product is, er staat echt zoveel leuks in.
Ik wens je veel plezier bij deze hop, geniet ervan en doe vooral veel inspiratie op!

Als ik dan toch moet kiezen dan is de Peaceful Poppies Suite mijn meest favoriete set. De prachtige klaprozen, de fantastische kleuren in het papier, de bijpassende stanzen en teksten... ik vind het geweldig!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het eerste wat ik maakte met deze producten is een layout naar aanleiding van een schets die Sarah Douglas, de CEO van Stampin' Up! heeft gemaakt. Met deze layout wilde ze al het verschillende design papier van een lijn laten zien. Dat kan natuurlijk met elke papierlijn. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

 Ik sneed dus al mijn papier in stroken en daarna in vierkantjes en verdeelde de verschillende designs over het papier.  Door de vierkantjes in verschillende hoogtes op de plakken krijg je nog meer dimensie.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

In het midden een mooie tekst - uit de set Peaceful Moments - bevestigd op een decoratieve cirkel - gestanst met de Painted Labels Dies.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Inmiddels heb ik deze layout in een mooie lijst gedaan en staat het te pronken in onze woonkamer. Ik ben er heel blij mee.

Dit was het eerste wat ik maakte met deze set, maar zeker niet het laatste. Ik zit nog vol ideeën, deze suite is zo veelzijdig,,, daar kan ik nog lang mee vooruit!

Ik wens je nog veel plezier en inspiratie. Klik op de naam onder die van mij - Monique de Kok- en hop zo door naar mijn collega's en ontdek wat hun favoriete product is.


Wil jij ook deze Suite? of een aantal producten ervan? Hieronder staat wat ik heb gebruikt voor deze layout. Heb je interesse, stuur me gerust een mail.
Vergeet niet dat je nog tot eind maart bij elke € 60,- die je besteedt een gratis Sale-a-Bration product mag uitzoeken!


 Product List

7 opmerkingen:

 1. Heel erg gaaf, Monique. Deze staat ook bij mij nog op mijn to do lijstje. Super gaaf!
  Groetjes,
  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow, wat een mooie lay-out. zo komt het dsp wel heel erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf Lootje. Ik vond 'm met het From my heart papier ook erg leuk.
  Wat een goed idee om 'm in een lijstje te doen! Ernstig leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze borden zijn super en heel leuk om neer te zetten. Je haalt meteen het voorjaar in huis

  BeantwoordenVerwijderen