vrijdag 3 januari 2020

Stempel & Scrap - Happy anniversary

Het nieuwe jaar is begonnen! Een jaar vol nieuwe mogelijkheden om creatief bezig te zijn. Ik heb er weer in in. Ik wens jou voor het komende jaar alle goeds en heel veel creativiteit!

Vorige week donderdag liet ik je een paar nieuwjaarskaarten zien die ik had gemaakt - klik {hier}. Deze kaarten maakte ik - buiten natuurlijk om te versturen naar wat mensen - ter gelegenheid van de Doe je Mee Donderdag uitdaging op ons blog Stempel & Scrap. Het thema daarvoor is Oud & Nieuw, toepasselijker kan bijna niet.

Vandaag laat ik een kaart zien die ik dezelfde stijl heb gemaakt, met hetzelfde papier en met ook dezelfde stempelset. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Deze kaart maakte ik voor een 50-jarig huwelijk, het goud paste dus perfect!

Je hoeft niet altijd een nieuw ontwerp te maken voor een kaart, je kunt best hetzelfde design gebruiken. Door je kaart te draaien of door net een ander tekstje heb je in een handomdraai weer een ander kaartje. In dit geval had ik het gouden glimmer papier nog op tafel liggen dus deze kaart voor het gouden bruidspaar was snel bedacht en gemaakt.


Vandaag is ook de nieuwe mini catalogus ingegaan, heb jij hem al gezien? Klik op de foto om hem online te bekijken. Als je wat wilt bestellen dan kun je me altijd een mail sturen. Morgen, zaterdag 4 januari doe ik de eerste verzamelbestelling.  Bij elke € 60,- die je besteed kun je ook nog een product uit de Sale-a-Bration folder uitzoeken. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten