vrijdag 27 december 2019

Stempel & Scrap - Veel geluk...

Onlangs waren we uitgenodigd bij ons nichtje. Zij en haar vriend hebben een huis gekocht en gaven een house warming om hun paleisje te laten zien. 
Dan kun je niet met lege handen aankomen natuurlijk. Ik kocht een leuk vaasje met een mooie tak erin en maakte een bijpassende kaart.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Mijn inspiratie was een mooie tafel vol met vazen en takken. In een winkel zag ik deze tafel, prachtig al die verschillende vazen met takken en bloemen. De foto doet niet helemaal recht, in het echt zag het er veel leuker uit maar het geeft een aardig beeld. 
Uiteraard kon ik niet met een tafel vol vazen aankomen maar ik maakte de kaart met een tafel vol vazen om te laten zien wat ik bedoelde.  De vaas die ik cadeau gaf is het begin van hun verzameling, mochten ze ook geïnspireerd zijn hierdoor.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Verschillende vazen, groot en klein gevuld met takken en bloemen - ik stempelde met de set Varies Vases en Vibrant Vases en wist de tafel in de winkel redelijk te vertalen in deze kaart. 
Zo had ik een kaart om het stel te feliciteren met hun nieuwe huis en kon ik gelijk mijn idee achter het cadeau vertellen. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Hieronder zie je de materialen die ik heb gebruikt voor deze kaart. Wil jij iets bestellen? Stuur me een email en ik verzorg met alle plezier jouw bestelling. Je kunt ook zelf bestellen in mijn webshop. Klik op één van de foto's hieronder, dan kom je direct in mijn webwinkel.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten