zaterdag 7 december 2019

Bloghop Creatieve Harten - afscheid


Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand is het thema afscheid.  Afscheid bij een overlijden maar ook het afscheid omdat iemand gaat verhuizen of een andere baan heeft. De inspiratie kan weer heel divers zijn deze maand. Ga er weer lekker voor zitten en geniet!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik maakte twee condoleance kaarten. Ik gebruikte dezelfde stempelset en kleuren, de ene kaart is redelijk eenvoudig en simpel, de andere kaart is iets meer gevorderd.
Beide kaarten vind ik prachtig, ik vind het leuk om te laten zien dat een condoleance kaart niet perse zwart-wit hoeft te zijn.  Ik stuurde een zelfde kaart naar iemand wiens moeder is overleden, deze kleuren en de bloemen vind ik erg geschikt voor een oudere dame.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.netDe eerste kaart heeft geen lagen, is alleen gestempeld op het witte cardstock. Een klein beetje bling, een passende tekst en wat spettertjes inkt op de kaart maken het tot een mooi en stijlvol geheel.
www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Bij deze kaart zijn dezelfde bloemen gestempeld en daarna uitgeknipt. Door ze verhoogd op te plakken en er wat blaadjes tussen te doen krijg je gelijk een heel andere kaart. Op de achtergrond heb ik een roze "vlek" gestempeld om nog wat extra kleur toe te voegen. 

Ik hoop met deze kaarten wat troost te kunnen bieden. 


Leuk dat je de tijd nam om mijn kaarten te bekijken. Hop nu door naar mijn collega's, klik op de naam onder die van mij (Monique de Kok) en geniet van alle mooie creaties. 

Helemaal onderaan vind je de gebruikte materialen. Wil je iets bestellen dan kun je op een foto klikken, dan kom je direct in mijn webwinkel. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen, dan zorg ik voor jouw bestelling.
Product List

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaartjesMonique. Zeg het met bloemen, helemaal jouw ding! Die verhoogde kaart gaat in mijn ideeenboek, mooie kaartlayout!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel fijn om te zien dat je met kleur ook hele mooie condoleance kaartjes kunt maken.
  Ze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een ‘vrolijke’ condoleancekaart, leuk! Prachtig die twee ideeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Ik ben ook helemaal niet van de zwart/grijze condoleance kaarten. Lijkt me fijn om deze kaart te ontvangen in een droeve tijd

  BeantwoordenVerwijderen