vrijdag 13 december 2019

Stempel & Scrap - Prettige kerstdagen

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Hou jij van inkleuren, maar vooral niet te moeilijk? Dan is deze kaart perfect voor jou. 

Je maakt als het ware je eigen achtergrond papier op deze manier, leuk om te doen en met een prachtig resultaat.
Ik stempelde de bloem op de kaart, ik vond het wel leuk om het papier lekker vol te stempelen. Daarna kleurde ik de bloemen in en ook de achtergrond kreeg een mooi kleurtje. Met de blends kun je zo fijn kleuren. Geloof mij, iedereen kan kleuren met de Stampin' Blends. Het resultaat is geweldig!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Zie je de Rhinestones, de glimsteentjes op het papier? Dat zijn gewone, zilveren rhinestones...ik heb ze gekleurd met de Stampin' Blends. Zo heb je altijd een bijpassend gimsteentje op je kaart, hoe leuk is dat!

Je kunt voor deze kaart natuurlijk elk bloemetje gebruiken, je hebt vast nog wel een stempelset die hiervoor geschikt is. Ga jij dit idee ook eens proberen? Ik zou het leuk vinden het resultaat te zien.

Hieronder staan alle producten die ik heb gebruikt op deze kaart. De set Tjokvol Kerst en Cup of Christmas zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, wacht dus niet te lang als je ze nog wilt aanschaffen.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten