vrijdag 6 december 2019

Stempel & Scrap - Christmas Cheer

Gisteren liet ik ook deze truck zien, maar dan in 3D. Het was mijn bijdrage voor de Stempel & Scrap uitdaging op ons blog Stempel & Scrap.  Heb jij ze gezien? Vind je ze leuk?

Vandaag laat ik een kerstkaart zien met deze truck gestempeld en ingekleurd. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Met behulp van de masking techniek heb ik de boompjes achter de truck gestempeld, zo lijkt het net een bos. Met de Shimmery Chrystal Effect en de glitter maakte ik een glinsterende sneeuwlaag en sneeuwvlokken.  Al met al een feestelijke kerstkaart.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Als jij deze kaart ook wilt maken staan hieronder de materialen die je ervoor nodig hebt. Als je op een foto klikt kom je direct in mijn webwinkel. Je mag natuurlijk ook een mail sturen, dan verzorg ik graag jouw bestelling.


Product List

 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het is eindejaarsverkoop bij Stampin;  Up!®. 
Een aantal producten zijn t/m 2 januari met korting verkrijgbaar, andere producten hebben geen korting maar zijn alleen nog maar tijdens deze maand verkrijgbaar. Voor al deze producten geldt Op = Op, dus wil je echt nog iets hebben uit deze lijsten haast je dan.

Wil je zien om welke producten het gaat, klik dan op één van deze logo's. Je komt dan op mijn Stampin' Up!® site, klik daar op SHOP zodat je in mijn webwinkel komt, daar zie je de Year-end Closeout banner en als je daarop klikt zie je deze twee logos'


 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net
  www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Klik je hierop zie je gelijk om welke producten te gaat.

Je kunt direct bestellen (en afrekenen met een credit card) maar wil je niet zelf bestellen mag je mij ook altijd een mail sturen, dan zorg ik voor jouw bestelling.  Wil je de producten nog voor de kerst in huis hebben zorg dan dat je uiterlijk 12 december je bestelling hebt geplaatst.
Bij voldoende belangstelling plaats ik de laatste verzamelbestelling van dit jaar op 12 december a.s.


1 opmerking:

  1. Wat een Superleuk kaartje Monique, die gaat vast onder je boompje met de 3D auto's!

    BeantwoordenVerwijderen