vrijdag 20 december 2019

Merry Moose...mijn favoriet.

De bundel Merry Moose....dat is mijn favoriete bundel uit de najaars-/kerst catalogus van Stampin' Up!®

Ik maakte al eerder deze kaart {klik hier} en ook onderstaande kaart maakte ik met deze set. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op Clean & Simple en met deze stempel heeft een kaartje ook echt niet veel nodig.  Ik stempelde de Moose, gaf hem een kerstmuts en sjaal en stempelde de tekst eronder. That's it.  Eenvoud siert.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Het leek mij ook leuk om eens een slinger te maken... met de pons had ik heel snel een hele stapel rendieren... Ik plakte er twee op elkaar met het touw ertussen en had al snel een leuke slinger.  Het is altijd erg lastig om zo'n slinger op de foto te krijgen maar je krijgt zo een idee. In het echt ziet het er veel leuker uit natuurlijk.
www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Hieronder de materialen, wil je nog bestellen stuur me dan een mail of bestel zelf via mijn webwinkel. De Merry Moose bundel is nog tot 2 januari met 10% korting te bestellen. 


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten