vrijdag 10 januari 2020

Stempel & Scrap - For you...

Clean & Simple.... dat is mijn kaartje voor vandaag... ik ben er dol op!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Deze kaart is echt in een handomdraai gemaakt en - in ieder geval vind ik - het effect is geweldig! 
Hij is klein - 6,5 x 11,5 cm - maar fijn. Ik ben dol op dit soort kaartjes!

Het kleine tekstblokje stempelde ik met de nieuwe set Label me Bold.(bekijk hem hieronder) Deze set heeft een aantal tekstbalkjes en wat achtergrond stempels en is een fijne veelzijdige set. Een tekstje is altijd een fijne toevoeging en zeker als je zelf kunt kiezen welke kleur. Deze set ga ik vaak gebruiken, bij zowel het kaarten maken als scrapbooken, dat weet ik nu al!

Deze kaart was de eerste die ik maakte met de set Painted Poppies. Ik vind echt alles van de Poppies uit de nieuwe mini catalogus geweldig, er zullen nog vele creaties volgen, dat beloof ik...

Wil jij ook de set Painted Poppies? of de Label me Bold?  Of iets anders? Stuur me gerust een mail...ik doe elke twee weken een verzamelbestelling, als je voor € 60,- bestelt wil ik jouw bestelling ook gratis gelijk bij jou laten bezorgen en krijg je natuurlijk ook het gratis Sale-a-Bration product. Laat het me maar weten.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten