donderdag 24 oktober 2019

Stempel & Scrap - Doe je mee donderdag - SESU#2

Vandaag is het weer Doe je mee Donderdag! De 3-wekelijkse uitdaging op het blog van Stempel & Scrap. Deze keer is het thema Herfst. Maak iets leuke in dit thema en gebruik zichtbaar een Stampin' Up! product. Op ons blog kun je lezen hoe je mee kunt doen, doen hoor!

Mijn creatie is een wimpel, dat stond al lang op mijn to-do lijst en dit was de gelegenheid. :)

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik maakte het met het designpapier Come To Gather, de stempelset Ride with Me, de Seasonal Layers Dies en de hand-lettered Prose Dies. De uitgesneden letters en de bladeren bewerkte ik met de Shimmery Chrystal Effects, een lijm/lak met een kleine schittering erin. Hiermee geef je het papier een soort emaille look, ik vind het erg leuk spul. Het moet even drogen maar het resultaat is geweldig en dat subtiele glimmertje erin, ik hou ervan! 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Met de Delicata Copper inkt, een nieuwe inkt op waterbasis, spetterde ik nog een beetje op het papier om nog wat extra glim te geven. Je doet een beetje inkt op bijv. een stempelblok, met een kwastje met water verdun je het een beetje en dan spetter je voorzichtig op je project.  
Zie je trouwens die koper gekleurde rhinestones? dat zijn de gewone Rhinestones maar die heb ik gekleurd met de Bronze Stampin Blend, met de blends kun je deze glimmertjes in elke gewenste kleur maken, leuk toch! Als laatste nog een paar blaadjes, (Leaves Trinkets) en klaar is de wimpel.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Inmiddels hangt deze wimpel bij ons in de hal, leuk hoor!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik ben heel benieuwd wat jij gaat maken in dit thema! Klik hier om naar het blog van Stempel & Scrap te gaan om mee te doen.

Hieronder laat ik zien welke producten ik heb gebruikt. Als je op de foto klikt kom je direct in mijn webwinkel, je mag me natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.


Product List

1 opmerking: