vrijdag 25 oktober 2019

Harvest Hellos - Happy harvest

Vandaag een kaartje in het thema Herfst. Gisteren liet ik een leuke herfst wimpel zien, vandaag een lief kaartje.
Als je naar ons blog Stempel & Scrap gaat zie je nog veel meer herfst inspiratie, en kun je ook gezellig meedoen met de uitdagingen. Maak iets in het thema Herfst en laat het zien op ons blog, lijkt me superleuk om jouw creatie daar te zien.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Mijn kaart maakte ik met de stempelset Harvest Hellos en de bijpassende Appel Builder Punch. Wist je dat je deze twee samen in een bundel kunt kopen met 10% korting? Dat is toch weer mooi meegenomen toch?

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

De pompoenen en blaadjes kleurde ik in met de Stampin Blends. Met deze alcohol pennen kun je zo mooi kleuren, het is een kwestie van veel lagen over elkaar heen opbrengen, daarmee kun je prachtige overgangen maken. Echt, met deze stiften is kleuren een eitje.
Net zoals ik deed bij mijn wimpel die ik gisteren liet zien, kleurde ik weer een aantal Rhinestones met de Bronze Stampin Blend. Je kunt zo heel makkelijk de Rhinestones in elke gewenste kleur maken, zo heb je altijd iets passends.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Hieronder weer de producten die ik heb gebruikt voor deze kaart. Klik op de foto om direct naar mijn webwinkel te gaan, je mag me natuurlijk ook altijd een mail sturen.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten