vrijdag 18 oktober 2019

Free as a Bird... the world needs more of you...

Mijn wekelijkse inspiratie, deze week nog een keer in het thema "dieren". Het is namelijk de laatste dag dat je kunt meedoen met onze challenge op het blog Stempel & Scrap, de SESU#1. Doe jij ook mee, vanavond om 22.00 uur sluit de inschrijving! Wij vinden het echt superleuk als je mee zou doen en jouw creaties laat zien in dit thema.

Ik maakte weer een kaart met de stempelset Free as a Bird, ik ben echt verzot op die lieve vogeltjes. Je kunt ze echt op zoveel manieren gebruiken, eerder liet ik al deze kaart zien, en deze..

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Hier stempelde ik de tak met vogeltjes, kleurde ze in met de Stampin Blends en knipte alleen de bovenkant uit, aan de onderkant liet ik het papier zitten. Ik stempelde er een tekst op en bevestigde het op de achtergrond. Deze achtergrond emboste ik met de Scripty 3D embossing folder. De subtiele tekst op de achtergrond geeft de kaart weer wat dimensie, leuker dat een saai zwart vlak. Het geeft voor mij de kaart iets dromerigs en om het niet te zwart te maken sprinkelde ik er wat Frost White Shimmer Paint overheen. Gewoon met een kwastje een beetje voorzichtig spetteren. Leuk toch, die subtiele sparkle? 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik ben nog lang niet uitgespeeld met deze set, er komen vast nog veel meer kaartjes.
Als jij deze set ook wilt, kun je hieronder op de foto klikken, dan kom je direct in mijn webwinkel. Mailen mag natuurlijk ook altijd.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten