vrijdag 11 oktober 2019

layout "Life is a beautiful Ride"

Zoals elke vrijdag ook vandaag weer inspiratie, ook op het blog Stempel & Scrap

Deze week een layout, want naast kaarten maken vind ik scrapbooken ook erg leuk om te doen.
De foto die ik gebruikte maakte ik tijdens een fietstocht door het Westland op een prachtige zomerdag. Blij dat we na een lange periode van ziek zijn er weer samen op uit konden, het straalt van de foto af!

 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik gebruikte het designpapier Bird Ballad en de stempelset Above the Clouds. Eigenlijk is deze pagina best eenvoudig (waarom ik er dan uren over kan doen is een andere discussie :)), twee afdrukken van de luchtballonnen, wat hartjes, een beetje papier en wat kleine tekstjes. Het thema van de ballonnen en de bijpassende teksten zeggen genoeg, voor mij is deze pagina perfect.

nog wat details:

 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

 De blauwe luchtballon versierde ik met een vlaggenlijntje, geponst met de Hot Air Balloon Punch, zo maak je het net even iets speelser.

 www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Doe jij ook aan scrapbooken of maak je alleen kaarten? Ik vind het leuk om te weten wat jij doet en ook om jouw creaties te zien.

Mocht je ook aan de slag willen met één van deze artikelen? Hieronder zie je de materialen die ik heb gebruikt, klik op de foto en je komt direct in mijn webwinkel terecht. Je mag ook altijd een mail sturen. 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten