zaterdag 5 oktober 2019

Creatieve Harten bloghop - Kleine geschenken


Leuk dat je weer langskomt bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand is het thema "kleine geschenken", we hopen je vandaag een heleboel inspiratie te geven. Een klein cadeautje, een aardigheidje, je ziet vandaag van alles voorbij komen. Veel plezier!

Ik maakte een klein mapje waarin ik twee theezakjes deed, een aardigheidje op tafel voor mijn workshopgasten. Ik heb herfstthee gekocht, dus wilde het mapje ook in het herfstthema maken.  Ik heb de maten van het theezakje genomen, en het mapje uitgetekend. Twee keer de breedte van het theezakje + een extra centimeter voor de vouw en de hoogte van het theezakje + 4 cm voor de pocket. Eigenlijk best simpel, een kwestie van op maat snijden, rillen en de versieren. Easy Peesy!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik gebruikte het designpapier uit de najaars-/kerstcatalogus: Gather Together, de Harvest Hello stempelset en bijpassende pons en een stukje lint. That's it. De kleuren passen perfect bij het theezakje, ik ben er weer blij mee.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik hoop dat je mijn presentje leuk vindt en misschien ook gaat maken. Mocht je nog een vraag hebben mag je me altijd mailen.

Hop nu door naar de volgende, klik op de naam onder die van mij (Monique) en geniet van alle mooie creaties.


Product List

7 opmerkingen: