donderdag 3 oktober 2019

Stempel & Scrap - Doe je mee donderdag - SESU#1

Vandaag is het tijd voor de eerste uitdaging op het blog Stempel & Scrap! #SESU1 (Stempel en Scrap Uitdaging 1).

Vanaf nu hebben we op donderdag om de drie weken een nieuwe uitdaging voor jou klaarstaan. De eerste uitdaging heeft het thema Dieren.

Ik maakte voor dit thema een geboortekaartje. De set Animal Outting vond ik perfect voor dit kaartje. De schattige dieren verwelkomen de lieve baby van mijn collega, hoop dat ze blij is met dit kaartje.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

De dieren stempelde ik met memento inkt op een kaart van 10x20 cm en kleurde ik in met de Stampin Blends. Het woordje baby, stanste ik uit met de Well Written Dies, op de foto is het niet goed te zien maar ik stanste er 3 uit en plakte die op elkaar. Hierdoor krijgt het woordje wat meer dimensie zonder dat je de dimensionals hoeft te gebruiken (dat gaat ook niet met deze kleine woordjes)

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Wij zouden het superleuk vinden als je meedoet met onze uitdaging. Maak een leuke creatie met het thema dieren. Het maakt niet uit wat, zolang het thema maar duidelijk zichtbaar is en we vragen je om een Stampin' Up! product te gebruiken. Als je doorklikt naar ons blog kun je precies lezen hoe je meedoet. Wij vinden het superleuk om jouw creaties te zien!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

en wil je nu ook zo'n kaartje maken, hieronder staan de materialen die ik heb gebruikt. Mocht je willen bestellen kun je me altijd een email sturen.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten