zaterdag 2 maart 2024

Lily * geboortekaartje * Clean and Simple * Sentimental Park * Hop Abroad Designteam

Stampin met Monique, Clean & Simple, Sentimental Park, Charming Sentiments, zelfgemaakte kaart, geboortekaart, Hop Abroad, Stampin' Up!


Deze kaart maakte ik voor de Instagram hop van het Hop Abroad Designteam.

Het thema van deze maand is Clean & Simple.

Ik hou er van... ogenschijnlijk eenvoudige kaartjes... niet te veel poespas, laagjes of funfolds... gewoon eenvoudig maar wel stijlvol! En stiekem met vaak toch meer techniekjes dan dat je in eerste instantie zou denken.

Voor dit geboorte kaartje vond ik de kleine roze bloemetjes genoeg, de naam van de baby in wit en aan de binnenkant nog een treffende tekst... echt... een mooi kaartje heeft niet veel nodig!Stampin met Monique, Clean & Simple, Sentimental Park, Charming Sentiments, zelfgemaakte kaart, geboortekaart, Hop Abroad, Stampin' Up!


Hou jij van Clean & Simple kaartjes of hou jij mee van uitgebreidere kaarten?Alle materialen die ik heb gebruikt vind je als je klikt op onderstaande  foto:

Stampin met Monique, Clean & Simple, Sentimental Park, Charming Sentiments, zelfgemaakte kaart, geboortekaart, Hop Abroad, Stampin' Up!
Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een zelfgemaakte kaart van mij om te bewaren of door te sturen.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten