zaterdag 9 maart 2024

Garden Meadow * Clean & Simple * Stampin' Up! Dreamgirls & Friends

Stampin met Monique, Garden Meadow, Clean & Simple, zelfgemaakte kaart, eenvoudig, Stampin' Up!


Clean & Simple  is het thema van de maandelijkse Facebook Hop van ons team de Stampin' Up! Dreamgirls & Friends.

Clean & Simple.. ik hou van dit soort kaarten. Niet te veel poespas, laagjes of bijzondere vormen maar rustig en - ogenschijnlijk - eenvoudig.

Dat een Clean & Simple kaartje helemaal niet eenvoudig is snap je hopelijk,  soms is het juist veel moeilijker om met weinig iets moois te maken. Want doordat er niet veel te zien is moet het wel perfect zijn en een WOW effect geven. 

Door te spelen met kleine techniekjes kun je een prachtige kaart maken die niet saai is, die veel te zien geeft maar toch eenvoudig oogt.


Voor deze kaart werkte ik met de prachtige set Garden Meadow. Een set die je vind in mijn webwinkel en perfect voor tuinliefhebbers.  
Je maakte de leukte tafereeltjes met alle elementen uit deze set, laat je fantasie gaan en er gaat een (tuin)wereld voor je open!

Ik gebruikte voor deze kaart alleen de stempelset en kleurde de afbeelding in met Stampin' Blends. Je kunt de inhoud van de kruiwagen met kleuren aanpassen aan elke gelegenheid.


Stampin met Monique, Garden Meadow, Clean & Simple, zelfgemaakte kaart, eenvoudig, Stampin' Up!


Hou jij van Clean & Simple kaarten?  Maak je ze ook zelf?  Ik ben best nieuwsgierig.Als je klikt op kleine foto hieronder zie je precies welke materialen ik heb gebruikt.

Stampin met Monique, Garden Meadow, Clean & Simple, zelfgemaakte kaart, eenvoudig, Stampin' Up!
Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een zelfgemaakte kaart van mij om te bewaren of door te sturen.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten