zaterdag 2 maart 2024

Happy Birthday * Latte Love * Sweetly Scripted * #GDP434

Stampin met Monique, Latte Love, Sweetly Scripted, zelfgemaakte kaart, Happy Birthday, GDP443, Stampin' Up!


Een nieuwe uitdaging bij het Global Design Project en nieuwe stempelsets op mijn tafel... de perfecte combinatie!

Een geweldige schets die ik iets ruimer genomen heb... vierkanten werden cirkels maar verder is de schets nog goed zichtbaar.Vind je ze niet enig, die bekers... te maken in elke kleur en de stansen die bij deze set horen... zo gaaf! Je gaat hier nog veel meer mee zien hoor!

Alle materialen zijn vanaf 5 maart verkrijgbaar, je kunt ze vinden bij de Online Exclusives op mijn website.

Alle materialen voor deze kaart vind je als je klikt op de foto hieronder:

Stampin met Monique, Latte Love, Sweetly Scripted, zelfgemaakte kaart, Happy Birthday, GDP443, Stampin' Up!


Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een zelfgemaakte kaart van mij om te bewaren of door te sturen.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten