donderdag 14 maart 2024

Hello there... * Latte Love * Onstage 2024 swaps

Stampin met Monique, Latte Love, zelfgemaakte kaart, slimline kaart,  Onstage 2024, Stampin' Up!


Als deze post online komt ben ik bij Onstage 2024 in Rotterdam.

3 dagen dompelen we ons weer onder in de wereld van Stampin' Up!, we ontmoeten onze collega's van over de hele wereld, we krijgen nieuwe producten te zien, krijgen product presentaties en business talks, we kunnen zelf stempelen en hebben vooral heel veel plezier!


Traditiegetrouw wordt er ook weer geswapt. We maken allemaal een aantal dezelfde projecten en die ruil je dan met anderen. Zo krijg je heel veel nieuwe inspiratie, doet ideetjes op en je ontmoet nieuwe mensen.
Leuk om te doen, het swappen is een evenement op zich!


Stampin met Monique, Latte Love, zelfgemaakte kaart, slimline kaart,  Onstage 2024, Stampin' Up!


Ik koos dit jaar om een slimline kaart te maken met de nieuwe set Latte Love.

Een slimline kaart - een smalle kaart - is vooral leuk omdat de vorm afwijkt van de standaard kaarten. Jouw kaart valt dan net iets meer op. 
Zo'n kaart is leuk om te maken, je moet soms je design een beetje aanpassen zodat het geheel goed tot z'n recht komt maar dat maakt zo'n kaart dan ook weer speciaal.

Er zijn geen standaard afmetingen voor slimline kaarten, vaak zie je best grote - gemaakt van een vel kaartkarton van 21x21 cm, gerild op 10,5 cm.

Ik hou van een iets kleiner maatje, net iets subtieler en eleganter.


Bij mijn maat kaart kun je zelfs twee kaarten uit één A4 halen, daar hou ik dan ook weer van!


Om mijn swap iets speciaals mee te geven heb ik er een paar kleine techniekjes in verwerkt, ontdek je welke?

Eén van de techniekjes is het maken van je eigen designpapier:
stempel een vel vol afbeeldingen - ik gebruikte de mok met verschillende "latte art" afbeeldingen en om de witte vlakken wat extra dimensie te geven zette ik met een Stampin' Marker met dezelfde kleur als de inkt kleine stipjes.

Probeer het eens uit... een paar stipjes geven echt een extra kick aan je papier, geloof me!

Dit zijn de maten van de slimline kaart als je hem ook wilt maken:

* kaartkarton  21 x 14,8 cm, rillen op 7,4 cm 
* wit kaartkarton 20,5 x 6,9 cmKlik op de foto hieronder en je ziet gelijk welke producten ik heb gebruikt:

Stampin met Monique, Latte Love, zelfgemaakte kaart, slimline kaart,  Onstage 2024, Stampin' Up!
Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een zelfgemaakte kaart van mij om te bewaren of door te sturen.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten