dinsdag 19 maart 2024

A Little Latte Suite * Latte Love * Artisan Designteam *

Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!


Deze maand - Maart 2024 - mocht ik voor het Artisan Designteam aan de slag met de A Little Latte  Suite.  Een prachtig productpakket met een stempelset, stansen, designpapier, lint en glimsteentjes.

Klik maar op de foto hieronder om de producten wat beter te zien, je kunt ze daar ook gelijk bestellen als je ze ook wilt.

Ik begon eenvoudig.. alleen het koffie-hartje - dat zou ik toch ook wel willen leren.. koffie zetten en dan zo'n hartje kunnen maken - gestempeld als achtergrond. Een mok uitgestanst en een tekst... ik zeg het zo vaak... een kaart heeft echt niet veel nodig om mooi te zijn.


Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!


Daarna stempelde ik weer een achtergrond, nu met de koffiekop en de verschillende vormen erin. Nu maakte ik een slimline kaart. Als je klikt naar mijn kaart die ik maakte als swap voor Onstage - klik HIER -  lees je de maten van deze slimline kaart. Ik maakte bijna dezelfde kaart daarvoor, ik vertel je daar meer ook over de kleine techniekjes die ik toevoegde


Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!


Tenslotte stempelde ik een stapel mokken en gebruikte ik ook het prachtige designpapier wat bij deze set hoort.

Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!


Zo'n stapel mokken stempel je door de masking techniek te gebruiken. 
Je stempelt de onderst mok, maar je be├»nkt alleen de voorkant (de "binnenkant" krijgt dus geen inkt, anders past de andere mok er niet op). 
Daarna stempel je dezelfde mok nog een keer op een stukje masking paper en knipt dat uit en plakt dat op de onderste mok. 
Let erop dat je nog een keer de "binnenkant" geen inkt geeft. Je stempelt de mok dus over de onderste en doordat je die hebt afgeplakt lijkt het net alsof de mokken in elkaar staan. 
Dit herhaal je totdat je de stapel groot genoeg vindt.  De bovenste mok stempel je dus met de "binnenkant" zodat je een hele mok ziet.
Heb je vragen over deze techniek dan hoor ik het graag.Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!

Daarna kleur je de mokken in en knip je alles uit.


Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!


Zie je overigens de diverse dessins op de mokken?
De swirls op de middelste - de "rookpluim" - en op de bovenste mok de koffieboontjes... je maakt supermakkelijk de leukste mokken. 
Wat voor mok zou jij maken?


Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!Ik heb enorm veel lol gehad bij het maken van deze kaarten. Hopelijk vind je ze ook leuk en heb ik je kunnen inspireren.Wil je weten wat ik allemaal hebt gebruikt?
Klik dan op onderstaande foto. Je kunt dan ook gelijk bestellen als je dat wilt.


Stampin met Monique, A Little Latte Suite, Latte Love, stempelset, zelfgemaakte kaart, Artisan Designteam, Stampin' Up!Wil je iets bestellen?Iedereen die in mijn webwinkel bestelt krijgt een zelfgemaakte kaart van mij om te bewaren of door te sturen.

Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. 
Ik verzorg met alle plezier jouw bestelling! Ik kan het rechtstreeks naar jou laten sturen of je bestelt mee met de verzamelbestelling en haalt het bij mij op. Dank je wel voor je bezoek, tot een volgende keer!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten