zaterdag 19 juni 2021

In Colors - Bloghop Creatieve Harten

 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten, deze maand hebben we de In Colors in de spotlights.

De In Colors zijn 5 kleuren van Stampin' Up! die 2 jaar in het assortiment zitten, naast de 40 basis kleuren. Elk jaar tijdens het uitkomen van de jaarcatalogus worden de 5 nieuwe kleuren  bekend gemaakt. Deze In Colors spelen altijd in op de nieuwste kleuren trends, passen perfect bij elkaar en combineren ook heel goed met de rest van de Stampin' Up! kleuren. 

Dit jaar zijn de In Colors zo geweldig mooi, alleen de namen van de kleuren zijn al super en de kleurtjes zelf... om te smullen..

Pale Papaya, Polished Pink, Fresh Freesia, Soft Succulent en Evening Evergreen.... niets teveel gezegd toch?

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik vind de kleuren echt zo leuk... ik heb ze al heel veel gebruikt. Als je mijn Social Media volgt heb je er vast al een hoop voorbij zien komen. klik maar eens door naar mijn Facebook Pagina of Instagram
Ook op mijn blog heb ik ze al eerder gebruikt, kijk maar hier en hier 

Het is absoluut geen straf om nog iets te maken met deze kleurtjes, voor vandaag beperkte ik me tot de zoete kleurtjes.

Timeless Tropical | In the Tropics Dies | Stampin met Monique | stampinupnederland | stampinup | Stampin' Up! | stempelen | kaarten maken | bestellen | bloghop | Creatieve Harten

Heb je vorige week gezien dat ik aan de slag ging met de alcohol of blends techniek? Hier kun je het eventueel nog eens zien.

Voor deze kaart maakte ik weer een achtergrond met deze techniek, nu met de kleuren Polished Pink, Pale Papaya en Fresh Freesia. Het is echt zo leuk om dit soort achtergrondjes te maken. Geen één is hetzelfde. 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik wilde een lekker tropisch kaartje maken, dat paste wel bij de zomerse temperaturen van afgelopen week.  Ik stanste een ananas in wit met de In the Tropics Dies. Veel meer heeft deze kaart niet nodig, een paar bloemetjes en de tekst aloha, missie geslaagd. Tropisch it is!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ben benieuwd wat je van mijn kaart vind, laat je het me weten?
 
Ik ga nu kijken wat voor moois mijn collega's hebben gemaakt met de In Colors. Hop je mee? Klik op de naam onder die van mij (ik ben Monique) en geniet van alle inspiratie.
Als er producten zijn die je zou willen bestellen, klik eenvoudig op de foto van het product, dan kom je direct in mijn webwinkel.  Je kunt ook op de foto hierboven klikken, ook dan zie je in een klap welke producten ik heb gebruikt.


Product List

5 opmerkingen:

 1. hahaha zo'n ananas kun je wel gebruiken met de tropische temperaturen van gisteren.
  Super gaaf! En die techniek is geweldig. Ik oefen nog even door...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi zeg! leuk met de alcohol-techniek, wat geeft dat toch een gaaf effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit toch een leuke techniek! Ik zou de hele dag kunnen spelen met de Blends en alcohol. Je kaart is een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super zomerse en tropische kaart! Prachtig

  BeantwoordenVerwijderen