zaterdag 15 mei 2021

Welkom '21-'22 Jaarcatalogus - Bloghop Creatieve Harten

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

 
Welkom weer bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand is de nieuwe jaarcatalogus van Stampin' Up! ingegaan en we laten je graag onze favorieten zien.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik koos voor de nieuwe Incolors en de stempelset Quitet Meadow met de bijpassende Meadow Dies.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Bij elke kaart maakte ik zelf mijn achtergronden, op wit of gekleurd cardstock. 
Ik stempelde willekeurig wat afbeeldingen op het papier, veegde met de inktpad over het papier, gebruikte de Blending Brushes op de randen wat donkerder aan te zetten of juiste een achtergrond te maken.. ik heb heerlijk gespeeld. Ik voelde me reuze creatief en artistiek.

Op alle kaarten zit een bloem of takje, ik stanste deze met de fijne Stampin' Cut & Emboss machine uit Basic White papier. Deze nieuwe machine werkt zo fijn, zelfs de fijnste details komen perfect uit het papier.  
De bloemen en takjes heb ik helemaal wit gelaten om het contrast met de achtergrond goed te laten uitkomen. Het kleine schattige labeltje en de super leuke diamantjes in dezelfde kleuren maken het kaartje helemaal af.
Ik hoef verder niets te zeggen denk ik, de foto's spreken voor zich! (en heb je vragen hoe ik iets gedaan heb, vraag het gerust hieronder bij de reacties of stuur me een berichtje)

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Als laatste nog eentje met meerdere kleuren inkt. 
Hier heb ik met de Blending Brushes op het Basic White een verloop van kleuren gemaakt. Wat spetters water geven de witte vlekken - en als je de spetters iets te hard op je papier terecht laat komen krijg je zelfs strepen - ik vond het wel grappig.  Ook hier weer 1 bloem, een labeltje en klaar is de kaart.  
Het kleine labeltje bovenaan de kaart komt trouwens uit de stansen set Tailor Made Tags Dies, het stukje wit twine kleurde ik met de Fresh Freesia Stampin' Blends. Een klein detail geeft de kaart net dat beetje extra!


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Hopelijk vind je mijn kaarten leuk en ga je misschien ook wel aan de slag met deze stempels en dies of ga je ook zelf je achtergronden maken. Ik zou het leuk vinden om ze te zien.


Hop nu verder naar mijn collega's en ontdek wat er nog meer voor moois in de nieuwe catalogus van Stampin' Up! staat. Klik op de naam onder die van mij (ik ben Monique) en geniet!x

De producten die ik heb gemaakt zie je hieronder. Als je wilt bestellen klik je eenvoudig op een foto, dan kom je direct in mijn webwinkel. Ook mag je me altijd een berichtje sturen, ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!


Product List

3 opmerkingen:

  1. Prachtige kaartje heb je gemaakt, die stansen zijn echt super.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaarten, Monique. Je artistieke uitspattingen zijn super geworden :)
    Groetjes, Danielle

    BeantwoordenVerwijderen