woensdag 12 mei 2021

Color & Contour Label doosje

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Vorige week knutselde ik gezellig mee met Annette, van Kreaneeltje. Tijdens haar Facebook Live liet ze zien hoe je een leuk doosje met daarin een aantal labels kunt maken.

Ik speelde met mijn nieuwe set Color & Contour en stempelde een achtergrond en gebruikte die voor mijn deksel van het doosje.
In het doosje kunnen een aantal labels. Labels zijn altijd fijn om te hebben liggen, kunnen snel even op een cadeautjes of aan een bos bloemen. 
Ik stanste een aantal labels met de nieuwe Tailor Made Tags. Deze nieuwe Tags zijn geweldig! Leuke verschillende maten en een te lief stikrandje ... ik ben helemaal verliefd op deze tags.

Ik stapelde de kleinste met de grootste om net even een iets ander label te maken. De kleinste tag kreeg de tekst For You en een mooie bloem, op de grootste stempelde ik een blad en verder liet ik deze leeg. Hier kun je een wens op schrijven, zonder dat het ook gelijk zichtbaar is.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Dit was echt superleuk om te maken en handig om zo'n doosje met labels op voorraad te hebben.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Wil jij ook zo'n doosje met labels maken?  Kijk op het YouTube kanaal van Kreaneeltje en ze legt het je haarfijn uit. Kom je liever bij mij om dit te maken? Stuur me een berichtje en we plannen een datum, gezellig!

De producten die ik heb gemaakt zie je hieronder. Als je wilt bestellen klik je eenvoudig op een foto, dan kom je direct in mijn webwinkel. Ook mag je me altijd een berichtje sturen, ik verzorg met alle plezier jouw bestelling!Product List

1 opmerking: