zaterdag 17 april 2021

Mannenprojecten - Bloghop Creatieve Harten

 

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Deze maand laten we mannenprojecten zien.  Veel mensen vinden het moeilijk om een leuke kaart voor een man te maken, daarom geven we je vandaag wat inspiratie.

Eerlijk gezegd vind ik het niet echt zo moeilijk om een mannenkaart te maken, toevallig liet ik er de laatste tijd al wel een aantal zien, kijk maar eens {hier} of {hier

Vandaag laat ik je een aantal kaarten (nou zeg maar gerust een hele stapel) zien die ik maakte met de kaartenkit You Are Amazing.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Deze kaartenkit is nog steeds te koop en bevat materiaal om minimaal 16 kaarten te maken. Je kunt de voorbeelden volgen van Stampin' Up! maar je kunt natuurlijk ook lekker zelf aan de slag en lekker je eigen fantasie laten gaan.  Naast deze kaartenkit kun je ook een bijpassende stempelset kopen maar ook hier kun je natuurlijk ook heel goed andere teksten gebruiken. 


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

Ik maakte natuurlijk eerst even alle kaarten volgens het voorbeeld en kwam tot de conclusie dat ook deze kaarten best heel geschikt zijn om naar een man te sturen. 


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Maar... ik wilde meer en het liefst ook nog echt een paar stoerdere kaarten dus ik ging lekker zelf aan de slag. Door dezelfde materialen net even anders te gebruiken kun je echt al snel wat stoere kaarten maken, kijk maar:

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Zo had ik dus binnen korte tijd een hele stapel stoere kaarten! Fijn, weer lekker wat voorraad, altijd handig!


Ben je geïnspireerd door deze kaarten? Wil je zelf ook aan de slag met deze kaartenkit? Wacht dan niet te lang met bestellen, eind van deze maand gaat deze kit en ook de stempelset het Stampin' Up! assortiment verlaten. Helemaal onderaan zet ik de link als je deze kit wilt bestellen.


Nu eerst verder naar mijn collega's, ik ben benieuwd wat zij gemaakt hebben. Klik op de naam onder die van mij (Monique de Kok) en maak een rondje. Geniet van de inspiratie!
Klik op onderstaande foto, dan zie je gelijk een lijst met de producten die ik heb gebruikt en kun je ze ook gelijk in jouw winkelmandje doen.
Uiteraard mag je ook altijd een berichtje sturen, met alle plezier verzorg ik jouw bestelling!

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


3 opmerkingen: