vrijdag 21 mei 2021

Bone Jour

Enige tijd geleden mocht ik weer een kaartje in opdracht maken. De ontvanger van de kaart werd gefeliciteerd met de komst van hun nieuwe puppy.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Voor deze kaart gebruikte is de set Hot Dog - uit de Januari Juni 2021 mini catalogus - en CASEde ik een kaart uit de jaarcatalogus 2021-2022..

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


CASE betekent Copy And Share Everything,  je kiest dus een kaart van iemand en die maak je na, helemaal of bepaalde delen ervan. Je geeft er eigenlijk ook altijd wel je eigen draai aan, zodat een kaart ook altijd weer anders is dan het origineel. 

Ik gebruikte eigenlijk de layout van de kaarten op bladzijde 71 van de jaarcatalogus, de vierkantjes rechtsonder aan de kaart en een geemboste achtergrond waren mijn inspiratiebronnen.


www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Ik vond deze layout erg leuk en had gelijk een ideetje om de stempelset Hot Dog hiervoor te gebruiken.
Grappig toch hoe je ineens een ideetje krijgt als je iets ziet, inspiratie zit echt overal!

Ik had geen idee welk ras de puppy was en welke kleur het hondje had, dus ik wilde het kaartje graag wat algemeen houden. Door alleen de staart en achterpootjes van het hondje te stempelen kun je hem eigenlijk altijd wel gebruiken.

Dezelfde kaart maakte ik nog een keer maar dan in grijstinten.. gelijk een heel ander sfeertje maar ook weer super leuk!
Deze stuurde ik naar een vriendinnetje die sinds kort ook een hondje heeft.

www.bloem-monique.blogspot.nl | moko@kabelfoon.net


Hoe vind je deze kaarten?  Ik ben wel benieuwd.

Wil je deze stempelset nog bestellen Dat kan, hij is tot eind juni verkrijgbaar. Klik op de foto hieronder, dan kom je direct in mijn webwinkel. Je mag me ook altijd een berichtje sturen natuurlijk. Ik regel het graag.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten