vrijdag 9 juli 2021

COLOR & CONTOUR - HOME DECOR - maak je eigen slinger

Stampin met Monique, zelfgemaakt, home deco, slinger, decoratie, creatief


Een tijd terug zag ik bij collega demonstratrice Tammy Wilson een geweldig leuke slinger om je huis mee te versieren. Deze moest ik namaken. 


Kaart of decoratie voor in huis?


Je hoeft niet altijd kaarten te maken met jouw creatieve spulletjes, het is net zo leuk om soms iets te maken om je huis mee te decoreren. Een mooie kaart in een lijstje is leuk om neer te zetten, maak een leuke hanger en hang deze ergens op of zoals in mijn geval maak een mooie slinger.

Ik vind het leuk om in onze hal mijn zelfgemaakte kaarten en andere decoratie te laten zien en op mijn spiegel was nog een mooi plekje voor een deze slinger. Ik gebruikte het voorbeeld van Tammy als inspiratie maar wel met wat andere kleuren.

Met wat vrolijke en positieve teksten is dit toch een leuk welkom!


Stampin met Monique, zelfgemaakt, home deco, slinger, decoratie, creatief

Stampin met Monique, zelfgemaakt, home deco, slinger, decoratie, creatiefWat heb je nodig en hoe maak je deze slinger?


Ik gebruikte de prachtige producten van Stampin' Up! voor deze decoratie en zal ze zoveel mogelijk benoemen. Ik laat ze helemaal onderaan deze post nog een keer allemaal zien.  Alle producten van Stampin' Up! zijn via mij verkrijgbaar.

Uiteraard kun je de stempelset en de kleuren kaartkarton helemaal naar jouw eigen idee vervangen. Wat dacht je van afbeeldingen van dieren voor op bijvoorbeeld een kinderkamer? Of leuke kerst afbeeldingen voor jouw kerst decoratie? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Voor deze slinger gebruikte ik de stempelset Color & Contour met de bijpassende stansen. De basis van elk paneel is dik wit kaartkarton (Basic White Thick cardstock), gestanst met de grootste stans met de dichte schulprand. Heb je deze stans niet is een rechthoek van 8 x 11,5 cm ook superleuk!

Daarop twee kleuren kaartenkarton, van 6,5 x 9,8 cm en 6 x 9,3 cm. De kleinste heb ik ge-embost met de Checks & Dots embossing folder. Ik gebruikte de kleuren rood - Poppy Parade en roze - Polished Pink. Ik ben dol op deze kleurencombinatie.

De bloemen stempelde ik met Poppy Parade voor de buitenkant en Polished Pink voor de binnenkant. Met een Sponge Dauber bracht ik voordat ik ging stempelen nog wat Poppy Parade inkt aan op de stempel zodat de afdruk twee kleuren kreeg. Zo geef je de bloem net wat meer kleur en dimensie.


Stampin met Monique, zelfgemaakt, home deco, slinger, decoratie, creatiefDe teksten die ik gebruikte op deze slinger komen uit de sets Color & Contour, Dressed to Impress en Happiest of Birthdays. Ik stempelde ze op wit kaartkarton (Basic White) met zwarte inkt (Memento Tuxido Black). 

Maak een leuk arrangement van de verschillende panelen, de bloemen en de teksten, maak gaatjes aan de bovenkant en rijg de panelen aan een stuk touw (Basic Twine essential Pack). Om het geheel nog wat extra kleur en vrolijkheid te geven knoopte ik kleine stukjes gekleurd lint tussen de panelen. 

Zo ontstond deze gezellige slinger!


Stampin met Monique, zelfgemaakt, home deco, slinger, decoratie, creatief


en zo hangt ie aan de spiegel in ons halletje.  Leuk binnenkomen toch?


Stampin met Monique, zelfgemaakt, home deco, slinger, decoratie, creatief

Bestellen


Nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd wat je van deze slinger vindt en of je die misschien ook gaat maken. 
Laat het me gerust weten en zelfs zien natuurlijk. 
Mocht er iets niet duidelijk zijn in de omschrijving of wil je iets anders weten, stuur me een bericht of laat hieronder een reactie achter.

Zoals hierboven ook al gezegd, alle producten van Stampin' Up! zijn via mij verkrijgbaar. Hieronder zie je het overzicht van de gebruikte producten. 


Je kunt klikken op de foto hieronder, of op een foto van één van de producten. Je komt dan direct in mijn webwinkel om ze te bestellen.  Uiteraard wil ik ook jouw bestelling verzorgen, ik help je graag.Stampin met Monique, zelfgemaakt, home deco, slinger, decoratie, creatief


 


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten